TERVE SUOLISTO rauhallinen hermosto

Oletko valmis nauttimaan rauhallisesta suolistosta, lempeämmästä arjesta ja seesteisemmästä hermostosta Gutsy Gut valmennuksen avulla?

 

TÄMÄ VALMENNUS ON SINULLE, JOS

 • haasteenasi on turvotus, ummetus/ripuli, vatsakivut tai ruoansulatusongelmat

 • stressaat helposti erilaisissa arjen haasteissa

 • tekemisesi lipsahtaa helposti suorittamisen puolelle

 • kaipaat arkeesi tasapainoa, rauhaa ja mielen hallintaa

Varaa aikasi

 

täältä

Moi, olen Anu!

Ensin pari  tärkeää faktaa minusta: rakastan tanssia, rakkausromaaneja ja rauhallisia meditaatiohetkiä.

Rakastan myös sitä hetkeä, kun asiakkaani silmissä syttyy lamppu, joko oivallus jostakinkeskustelemastamme, tai innostus viedä terveydentilaansa eteenpäin.

Elämäntehtävänäni on auttaa uupuneita naisia voimaantumaan ravinto-, elintapa ja henkisen valmennuksen avulla.

Olen ravintoterapeutti, energiahoitaja ja -valmentaja. Olen käynyt paljon lisäkursseja mm. FLT labrakoulutusta. Viimeisin mielenkiinnon kohteeni on sensomotorinen koulutus (primitiivirefleksien sammutus), jonka nivon mukaan hoitoihini.

Kokonaisvaltaisuus (body-mind-spirit) on kaiken toimintani ytimessä. Esimerkiksi jos ruokavalio on kunnossa, mutta pitkäaikainen stressi keikuttaa arkea jatkuvasti, suolisto-oireet voivat jatkua. Täältä voit lukea lisää minusta.

 

 

 

 

 

GUTSY GUT VALMENNUS

RAUHALLINEN SUOLISTO, LEMPEÄMPI ARKI JA SEESTEISEMPI HERMOSTO

Suoliston hoito vaatii monen tekijän huomioimista: ruokavalion, bakteerikannan tasapainotuksen, stressin hallinnan ja hermoston hyvinvoinnin. Jos kärsit esimerkiksi pitkäaikaisesta stressistä, suolisto ei pääse kunnolla tasapainoon ennenkuin stressi on saatu hallintaan. Valmennuksessa

 • korjataan ja vahvistetaan suoliston bakteerikantaa.
 • perehdytään sinulle sopiviin stressin hallintamenetelmiin ja keinoihin lisätä lempeyttä arkeesi.
 • puretaan primitiivirefleksejä (traumarefleksejä), jotta hermosto rauhoittuu ja mm. ruoka sulaa paremmin.

On aika hoitaa suolistosi kokonaisvaltaisesti kuntoon!

NELJÄ VALMENNUSKERTAA

1,5 h valmennus joko livenä Nummelassa tai etänä google meetin välityksellä.

VALMENNUSTEN SISÄLTÖ

 • ruokapäiväkirjasi, kyselykaavakkeittesi ja labrojesi analysoinnin
 • keskustelua ruokavalio/elintapa/suolisto-asioista, faktatietoa
 • stressinhallintamenetelmiä ja harjoituksia
 • primitiivirefleksien tarkistus ja sammutusohjeet hermoston rauhoittamiseksi

YKSILÖLLISYYS

Räätälöin ohjelmasi yksilöllisesti. Se voi sisältää myös meditaatiota tai energiahoitoa. Etenemme sinun tahdissasi, askel kerrallaan.

KIRJALLISET OHJEET

Tapaamisten jälkeen saat ohjeet kirjallisena ja/tai ääni/videotiedostoina. Saat ruokavalio-ohjeistusta, suoliston hoito-ohjelman, stressinhallinta/hermoston hoito ohjeita. Halutessasi käymme ne yhdessä läpi.

HINTA

4 valmennuskertaa on yhteensä 490 euroa. Tarvittaessa voit maksaa 2-4 erässä.

BONUS

Saat kaupan päälle 49 sivuisen e-kirjan "eroon tunnesyömisestä", joka sisältää runsaasti faktatietoa, sekä 15 käytännön vinkkiä ja harjoituksia sekä 20 ravintotiheää suolaista ja makeaa reseptiä. 

Varaa aikasi

 

täältä

VALMENNUS EI SISÄLLÄ

Mikrobiomia eli suolistoanalyysiä. Sen voimme halutessasi tilata erikseen Lääkärikeskus Astriksesta. Mikrobiomin hinta on n. 275 euroa. Siitä analysoidaan ulosteen ph, haitalliset ja hyödylliset bakteerit, hiivat, ruoansulatus, kalprotektiini, alfa-1-antitrypsiini ja sekretorinen IgA. Lisäosia kuten helicobakteeri ja parasiitit mahdollista lisätä.

Analyysin etu on se, että saamme heti "mustaa valkoisella" tietoa suoliston tilasta, jolloin hoito on täsmällisempää.

Mikäli et halua nyt teetättää testiä, suoliston hoito onnistuu ilmankin. Minulla on vuosien kokemus asiakkaiden suoliston hoidosta hyvin kokemuksin.

"Havahduin peiliin katsoessani, ettei näin voi jatkua. Turvonnut paha olo ja suoli ei toiminut. Anun ohjeilla jo kahden kuukauden jälkeen olo on kevyempi, ei enää turvota ja suoli toimii. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin"

 
Marja

"Olen kärsinyt vaikeista vatsakivuista ja turvotuksesta melkein koko aikuisikäni. Ystäväni suosituksesta otin yhteyttä Anuun ja jo muutaman kuukauden ruokavalion ja suoliston hoidon jälkeen vuosikymmeniä vaivanneet oireeni ovat hävinneet melkein kokonaan."

 
Mirja

ONKO GUTSY GUT VALMENNUS SINULLE?

 

Oletko kyllästynyt pitkäaikaisiin suolistovaivoihin? Ainaiseen turvotukseen, vatsakipuihin, ummetukseen tai löysään vatsaan? Haluatko hellittää suorittamisesta, hallita stressiäsi ja hermojasi?

Jos haluat, silloin Gutsy Gut valmennus on sinulle.

Gutsy Gut-sisukas suolisto on terveytesi kivijalka. Sieltä lähtee hyvä vastustuskyky, ruoansulatus ja ravintoaineiden imeytyminen. Henkisessä mielessä sinne asettuu oma voima.

Tervetuloa valmennukseen!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET