Esittelysivu- kuka olen

ELIKSIIRIÄ ELÄMÄÄN!

-RAVINTOTERAPIAA, ENERGIAVALMENNUSTA JA HOITOJA SYDÄMELLISESTI JA AMMATTITAIDOLLA

Hei, olen Anu!

Olen Ravintoterapia Eliksiirin perustaja, Terveysopisto Saluksesta valmistunut diplomiravintoterapeutti. Olen koko ikäni ollut kiinnostunut erilaisista luontaisista hoitomuodoista ja ravinnon vaikutuksesta terveyteen. Läheisen menehdyttyä syöpään reilu 10 vuotta sitten aloin miettimään elämän polkuani uudelleen ja totesin, etten tehnyt täysin sitä, mitä elämältä halusin: auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja auttaa heitä huolehtimaan terveydestään ennaltaehkäisevästi. Valmistuin Terveysopisto Saluksesta vuonna 2012 ja sen jälkeen olen päivittänyt osaamistani erilaisilla täydennyskoulutuksilla. Täältä voit lukea lisää koulutuksestani.

Minulla on kolme lasta ja ranskalainen mies. Ymmärrän siis hyvin työssäkäyvien, perheellisten naisasiakkaiden arkeen liittyvät haasteet, kiireen ja stressin. Nämä ovatkin asioita, joista keskustelemme myös tapaamisissa, ja mietimme yhdessä, miten pääsemme niitä helpottamaan ja miten muuttaa omaa ajatusmaailmaa niin, ettei kiire täytä arkea. Hoidoissa huomioin asiakkaan aina yksilöllisesti, me olemme jokainen erilaisia, jolloin hoidonkin tulee olla yksilöllistä. Lähdemme useimmiten ravitsemuksesta liikkeelle, mutta huomioin aina hoidossa kokonaisuuden, eli mm. unen, liikunnan, sosiaalisen ympäristön, stressin, suoliston, hormonitoiminnan, maksan toiminnan ja ympäristön kuormituksen merkityksen. Ravitsemuksessa uskon 80-20 sääntöön eli kun ruokavalio on 80% hyvä, se sallii 20% syrjähypyt eli herkuttelun😊

Pidän ruoanlaitosta ja uusien reseptien kehittelystä. Olenkin luonut mm. raakaherkkuja ”raw xmas” kurssilleni, sekä erilaisia terveellisiä välipalareseptejä. Vapaa-ajalla vietän aikaa perheen kanssa, kävelen luonnossa, harrastan tanssia, meditaatiota, lukemista ja maalausta. Pyrin siihen, että rakastamilleni asioille jää aikaa arjen haasteissakin ja samaan kannustan asiakkaitanikin.  Ihmisen henkinen puoli ja sen löytäminen/kehittäminen ovat kiinnostaneet minua enemmän viime vuosina ja olenkin käynyt henkisissä valmennuksissa jo jonkun aikaa. Olen kouluttautunut energiavalmentajaksi ja opiskelen koko ajan lisää myös energiahoitamista. Tämä auttaa minua työssänikin aistimaan asiakkaan pohjimmaiset haasteet ja olemaan ”tuntosarvet koholla” tapaamisen aikana. Olemme body-mind-spirit kokonaisuus, kaikkien palikoiden ollessa tasapainossa voimme hyvin. Uskon löytäväni sinun, asiakkaani, haasteet ja vahvuudet ja tukevani sinua matkallasi kohti parempaa terveyttä!

80/20 Periaate riittää

Kun teet 80% järkeviä valintoja arjessasi ruokavaliosi suhteen, voit myös herkutella hieman. Hyvätkin ruokavaliomuutokset voivat kaatua liian ehdottomaan ajatteluun- raakakakkupala tai pieni pulla ei kaada kenenkään tasapainoa. Tärkeintä on saada hyvät asiat pysyväksi osaksi arkea.

VARAA AIKASI
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.