Sydän auki hemmotteluhoito

Haluatko antaa aikaa itsellesi ja rentoutua täydellisesti? Vapautua jäykkyyksistä, keventää energioita, tukea lymfakiertoa ja kirkastaa kasvojen ihoa? Avata sydänchakraasi niin että lempeys itseäsi kohtaan lisääntyy? Lämpimästi tervetuloa Sydän auki hemmotteluhoitoon<3 Olen läsnä kiireettä juuri sinua varten.

 

Varaa aikasi

Hoidon tarkoitus

Hoidon tarkoitus on rentouttaa kehosi, mielesi ja sielusi kokonaisvaltaisesti. Avata sydänchakraasi hellävaraisesti, niin että pystyt olemaan lempeämpi, armollisempi ja rakastavampi itseäsi kohtaan.

"Kokonaisvaltainen ja ihana hoito. Anun hoitavat ja varmat kädet hieroivat ihanasti selkäni. Kasvot saivat huomiota ja koko keho tasapainottavaa energiaa. Kotiin lähtiessä huomasin laulavani, ja se jos mikä on hyvä merkki! Paula"

 

JALKAKYLPY

Hemmotteleva jalkakylpy kylpysuolalla ja ruusun terälehdillä. Maadoittaa ja valmistelee sinut hoitoa varten.

HIERONTA

Selän ja niskan hieronta lempein ottein, luomulaatuisella pohjaöljyllä jossa on muutama tippa sydänkeskusta avaavaa eteeristä öljyä.

GUASHA KASVOHOITO

Kasvojen kevyt puhdistus ja luomulaatuinen seerumi. Kasvot, kaula ja dekoltee hierotaan guasha rullalla. Sydänchakraa hoidetaan erityisesti.

ENERGIAHOITO

Kokonaisuuden päätteeksi teen vielä energiahoidon, joka tasapainottaa kehoasi, keventää ja puhdistaa energioitasi ja antaa sinulle lisää lempeyttä itseäsi kohtaan.

Hoidon hinta

1,5 tunnin hoito 149 euroa.

Olet arvokas. Muistathan huolehtia jaksamisestasi. Ansaitset hemmottelua ja hetken vain itseäsi varten. Tule uudistumaan ja energisoitumaan hoidossani!

Hoito ei sovi hajusteyliherkille, raskaana oleville tai vakavasta sairaudesta kärsiville (lääkärin luvalla onnistuu)

Varaa aikasi