SUOLISTON TASAPAINOTUS

Suolistossamme on noin 100 biljoonaa bakteeria, yli 1000 eri lajia, 150 x enemmän kuin meissä geenejä! Tämä massa on kuin kokonainen elin suoliston uumenissa. Painoa tällä bakteerimassalla on kilosta kahteen. Se on jokaisella meistä erilainen. Sen koostumus riippuu siitä mitä syömme, minkä ikäisiä olemme, missä päin maailmaa elämme. Se on koko ajan muuttuva. Kun suolistossa menee mikrobimaailma pieleen, niin menee meissä ehkä vielä jotakin enemmän pieleen.

Suolistomikrobien suojaava vaikutus perustuu siihen, etteivät ne anna kasvutilaa haitallisille bakteereille. Mikrobiston häiritseminen toistuvilla antibioottikuureilla, huonolla ruoalla ja stressillä, johtaa soluseinän läpäisevyyden lisääntymiseen, imeytymishäiriöihin ja tulehduksiin, jotka leviävät suolesta muualle elimistöön.

Lue lisää Ravintoterapia Eliksiirin suoliston tasapainotus paketista, joka sisältää suolistoanalyysin, tulkinnan ja ohjeistuksen tulosten perusteella.

 

Milloin analyysi kannattaa teettää?

Jos sinulla on:

 • maha-suolistokanavan vaivoja
 • epäily suoliston hiivaongelmasta tai bakteerikannan häiriöistä (dysbioosi)
 • kroonistuneet ongelmat: ummetus, turvotus, ripuli, pahoinvointi
 • epäily tulehduksellisista suolistosairauksista
 • ärtyneen suolen oireilua
 • päänsärkyä, migreeniä tai neurologisia oireita
 • immuunisysteemin häiriöitä (allergiat, infektioherkkyys jne.)
 • iho-ongelmia esim. akne, acne rosacea (ruusufinni) tai ihottumaa
 • mielialaongelmia, esim. masennusta
 • maha-suolikanavan sairauksien hoitokontrollit
 • suoliston bakteerikannan määritykseen antibioottikuurin jälkeen

Paketin sisältö

 

 TESTI

Mikrobiomi on ulostenäytteestä otettava laboratoriotesti jolla tutkitaan laajasti suoliston hyvinvoinnin tilaa. Tehokkaan hoidon suunnittelu lähtee siitä, että tiedetään mitä ollaan hoitamassa. Kotona otettavasta ulostenäytteestä analysoidaan akkreditoidussa laboratoriossa suolistosi tilanne. Sen perusteella voidaan suunnitella tehokas hoito. Yhteistyössä Lääkärikeskus Astriksen kanssa.

Halutessasi testiin voidaan sisällyttää lisäksi parasiitit (+60 eur) ja/tai helikobakteeri (+59 eur)

TULKINTA

Tunnin vastaanotolla käymme tulokset yhdessä läpi ja saat tulosten perusteella laaditun suoliston tasapainotusohjelman: kirjalliset ohjeet ruokavalioon ja ravintolisähoitoon sekä ohjeet suoliston bakteerikannan tasapainotukseen.

SEURANTA

Tunnin vastaanotolla käymme tulokset yhdessä läpi ja saat tulosten perusteella laaditun suoliston tasapainotusohjelman: kirjalliset ohjeet ruokavalioon ja ravintolisähoitoon sekä ohjeet suoliston bakteerikannan tasapainotukseen.

HINTA

Koko paketin hinta on 395 euroa

Kohti terveempää elämää! Osta oma pakettisi alta.

Voit varata täältä  maksuttoman, 15 minuutin konsultaatio ajan jos haluat ensin keskustella tilanteestasi ja suolistoanalyysin tarpeellisuudesta.

Osta täältä