REIKIHOITO

Oletko väsynyt ja stressaantunut? Tuntuuko, että energia on vähissä ja mieliala maassa? Kaipaatko rentoutumishetkeä? Tervetuloa reikihoitoon!

VARAA AIKASI

MIKSI REIKIHOITOON?

Helpotusta stressiin

Stressiltä ei tahdo nykyään välttyä kukaan. On toki eri asia on onko sinulla enemmän hyvää vai huonoa stressiä. Huonoksi se muuttuu, jos työasiat vaivaavat kotonakin, sairastelet jatkuvasti tai uni häiriintyy. Reikihoito antaa sinulle omaa aikaa arjen keskelle ja huomiota vain sinulle. Saat purkaa murheitasi empaattiselle kuulijalle. Kun energiakenttääsi puhdistetaan, olosi kevenee. Tarvittaessa saat muitakin stressin hoito ohjeita.

Lisää elinvoimaa

 

Jos energiakeho on tukossa, se voi ilmetä erilaisina fyysisinäkin tuntemuksina. Hoito auttaa elinvoimaasi virtaamaan taas uudella tavalla ja vapauttaa tukoksia.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Body-mind-spirit eli keho-mieli-sielu yhteys ja sen tasapaino vaikuttaa kokonaisvaltaisesti oloosi. Miten syöt ja pidät muuten huolta kehostasi, minkälaisia ajatuksia ajattelet, toteutatko elämäntehtävääsi? Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Reikihoito vaikuttaa nimenomaan energiakehon tasolla mutta vaikutukset voivat ulottua fyysiseenkiin kehoon.

Hinta ja hoidon kulku

60 min hoito 60 euroa

Ensin keskustelemme yhdessä tämänhetkisestä olotilastasi ja elämäntilanteestasi. Sitten saat käydä hoitopöydälle rentoutumaan rauhoittavan musiikin soidessa. Hoidossa puhdistetaan ja energisoidaan aurasi ja chakrasi eli kehon energiakeskukset.  Lopuksi käymme läpi tuntemuksiasi.

VARAA AIKASI

Koulutukseni: Hanna-Leena Sabelstömin Mikael-reiki, uuden ajan energiahoitajan peruskoulutus. Lisäksi olen käynyt Annika Wittingin (Villa Aurinkoinen) uuden ajan energiahoitokurssin. Opiskelen alaa koko ajan lisää, tällä hetkellä Healing Housen opissa energiahoitajan koulutusta.

Olen jo pitkään ollut kiinnostunut henkisestä kasvusta ja ottanut omia askeleitani kasvun polulla. Olen kokenut miten menneisyyden taakoista, tunnelukoista ja muiden energioiden kantamisesta vapautuminen vapauttaa ihmisen olemaan aidosti oma itsensä. Tervetuloa hoitoon!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.