RAVINTOTERAPIA

Haluaisitko yksilöllisiä neuvoja ruokavalioosi? Tuntuuko, että olet hukassa maailmassa tulvivien ohjeiden kanssa? Haluatko tukea terveyttäsi ennaltaehkäisevästi tai parantaa suoliston kuntoasi tai hormonaalista tasapainoasi? Ravintoterapia on hyvä tuki kaikkiin yllä mainittuihin ja moniin muihin. Tarvittaessa voimme tutkia esim. suolistoasi tai hormonaalista tasapainoasi funktionaalisen lääketieteen testein. Teen yhteistyötä Lääkärikeskus Astriksen ja Nordic Laboratoriesin kanssa. Kysy lisää!

 

Varaa aikasi

Ravintoterapian hyödyt

 • terveyden tukeminen ja sairauksien ennaltaehkäisy
 • suoliston bakteerikannan tasapainottuminen, helpotusta ärtyneen suolen oireyhtymään tai muihin vaivoihin
 • maksan toiminnan tukeminen
 • energisempi olo, enemmän elinvoimaa
 • parempi vastustuskyky
 • parempi hormonaalinen tasapaino, apua PMS tai vaihdevuosioireisiin
 • apua ruoka-yliherkkyyksiin
 • verensokeri- ja kolesterolitasojen madaltaminen
 • labratesteistä kuten mikrobiomi, DNA life geenitesti tai DUTCH lisää tietoa, "mustaa valkoisella" kehosi toiminnasta.

” Olen 39 vuotias nainen joka on kärsinyt suolisto-oireista teini-iästä lähtien. Mukaan matkan varrelle mahtuu kivusta pyörtymisiä, kymmeniä lääkärikäyntejä ja tutkimuksia tutkimusten perään. Suolistotulehdus-> tiputus ja tähystys. Lääketiede nosti kädet pystyyn ja määräsi vaan kipulääkettä sekä ohjeena: älä stressaa äläkä syö sellaista mistä tulet kipeäksi, kokeile IBS oireisiin Fodmap ruokavaliota. Viime kesänä ruokavalio oli jo kovin suppea sillä lähes kaikesta tuli kivut ja turvotus. Voin kovin huonosti. Matkalla luontaistuotekauppaan hakemaan jotain helpotusta sekä kysymään apuja mitä voisin syödä (taas) saadakseni suolistoni rauhoittumaan ja syömään edes niitä vähäisiä ruokia, tapasin sattumalta Anun. Siitä lähti alkuun tieni parempaan kivuttomaan elämään. Hän todella osasi kertoa, selvittää ja auttaa. Tieto/taito ja ammattitaito on uskomatonta. Tie parantumiseen alkoi, hitaasti, mutta varmasti.. luotettavissa käsissä. Asiakkaaseen todella paneudutaan yksilönä. Nyt puoli vuotta myöhemmin saatan syödä jo useita ruokia joista ennen vain haaveilin. Ja mikä parasta: elämänlaatu on parantunut huikeasti. Koen olevani onnekas, että törmäsin sattumalta Anuun ja elän nyt tasapainossa suolistoni kanssa pystyen nauttimaan elämästä aivan uudella, kivuttomalla tavalla. Suosittelen jokaiselle lämpimästi ravintoterapeutti Anua. Hän on ihminen, joka paneutuu asiaansa, tekee sen huolella, lempeästi ja ammattitaidolla. Minä sain avun ja pidän tätä ”matkaa” suoliston pelastuksena. ”

Paula 39 v.

ENNEN TAPAAMISTA

Pyydän sinua täyttämään ruokapäiväkirjaa ja kyselykaavakkeita kehon ja suoliston terveyteen liittyen. Tarkistan lääkityksesi ja mahdollisten labrojen tulokset. Analysoin tiedot ennen tapaamistamme.

TAPAAMISEN AIKANA

Ensimmäinen tapaaminen kestää 1,5-2 h ja seurannat tunnin. Käymme läpi terveyshistoriaasi, syy-seuraussuhteita, elintapojasi, ruokavaliota, stressin hallintaa ym. terveyteesi vaikuttavia seikkoja. Keskustelemme ravinnosta ja seuraavista askelista, joita olet valmis ottamaan. Etenemme sinun tahdissasi.

TAPAAMISEN JÄLKEEN/VÄLIAIKANA

Saat kirjalliset ohjeet ruokavalio ja ravintolisäohjeineen. Ne voivat sisältää myös muuta elintapaohjeistusta tai rentoutusharjoituksia jne. Saatat saada jonkin kotitehtävän ennen seuraavaa tapaamista. Kyse on pitkälti matkan teosta, ei pelkästään päämäärästä.

HINNAT

 • 1. tapaaminen 170 eur
 • seurannat 100 eur
 • paketti 1+2 käyntiä 329 eur
 • paketin ostajalle bonuksena asyra vitamiini-hivenainemittaus
 • palveluun on mahdollista yhdistää muitakin palveluitani, kuten energiahoitoa- ja valmennusta tai jokin rentoutushoito. Toimii hyvin yhdessä!

Terveydestä huolehtimisen bonukset

Tiesitkö että piilevät terveysongelmat ovat kuin meren alla oleva jäävuori? Niiden huippu alkaa kohota meren alta usein vasta 35-40 ikävuoden jälkeen ja silloin monet saavatkin erilaisia diagnooseja. Suomalaisista miehistä vain 14% ja naisista 22% syö suositusten mukaisen puolen kilon määrän kasviksia, hedelmiä ja marjoja päivässä. Kuulutko sinä tähän ryhmään? Hienoa jos kuulut! Jos et kuulu niin vielä ei ole liian myöhäistä tehdä asialle jotakin! Minä autan sinua ammattilaisena koostamaan sinulle sopivan ruokavalion siten, että saat sieltä tarpeeksi suojaravintoaineita ja antioksidantteja pitämään sinut terveenä. Huomioin myös muut terveyteesi vaikuttavat osa-alueet kuten unen laadun, stressitasot, myrkkykuormitukset, hormonitoiminnan ja liikunnan.

Mitä ruokavalio- ja elintapamuutoksista sitten voi seurata? Saat bonuksena lisää energiaa, jolloin jaksat vielä työpäivänkin jälkeen leikkiä lastesi kanssa, ulkoilla tai harrastaa. Verensokeritasosi pysyvät tasaisena, joka vaikuttaa myös suoraan jaksamiseesi, sekä mielialaasi. Bonuksena painokin voi tippua. Kun suoli toimii kunnolla ja bakteerikanta on balanssissa, olo on tasapainoinen eivätkä turvotukset, ummetus tai närästys vaivaa sinua. Ruoka sulaa ja imeytyy hyvin ja saat vitamiinit- ja hivenaineet käyttöösi.  Pysyt terveenä silloin kun muut ovat flunssassa tai vatsataudissa. Pystyt ennaltaehkäisemään monia kansantauteja kuten korkeaa kolesterolia tai verenpainetta. Arjen kiire ja stressi pysyy paremmin hallinnassa eikä ahdista sinua niin paljon. Nukut yösi paremmin ja mielesi on kirkas.

Varaa aikasi