Iloa ja hyvinvointia voimavuosiin retriitti
4-6.10.24 Tammisaari,

Knipnäsin hyvän olon keskus

Sinä esi- ja vaihdevuosi-ikäinen nainen!

Miltä elämäsi näyttäisi, jos tietäisit, kuinka hillitä kuumia aaltoja, saada tasainen mieliala, rauhallinen suolisto, vahvat hiukset ja luusto uudessa elämänvaiheessa?

Kaipaatko omaa aikaa, voimaantumista, lempeää kehon liikettä, hengitysharjoituksia ja ohjattuja meditaatioita?

Tule mukaan retriitille ottamaan lähtölaukaus oman hyvinvointisi tukemiseen, iloon ja voimaantumiseen!


Mitä voit odottaa retriitiltä?

Retriitti on yhdistelmä valmennusta, lempeää kehon liikettä, hengitys- ja rentoutusharjoituksia, yhdessäoloa ja voimaantumista. Se voi auttaa sinua:

-saamaan konkreettisia vinkkejä ja työkaluja omanhyvinvointisi tukemiseen, sekä fyysiseen että henkiseen. Tulet saamaan vinkkejä mm. siihen, miten voit tukea kehoasi vaihdevuosien aikana, kuinka voit vaikuttaa hormonaaliseen tasapainoon niin, että mieliala ei heittele kiukusta suruun, että kuumat aallot pysyvät hallinnassa, että nukut yösi rauhallisesti. Tiedät, miten voit tukea kehoasi ravinnon ja ravintolisin. Ymmärrät stressin vaikutukset.

-avaamaan kehosi jumeja ja lukkoja pilateksen, tanssin ja hengitysharjoitusten avulla. Samalla rentoudut syvästi, maadoitut ja löydät yhteyden itseesi, sisimpääsi helpommin.


-saamaan arkeesi keinoja rentoutua, opit mm. miten hoitaa lymfanesteitäsi ja rauhoittaa hermostoasi, saada vagushermosi "lepo ja ruoansulatus" eli palautumistilaan

-oivaltamaan asioita itsestäsi, tarpeistasi, siitä mikä resonoi, mistä nautit ja iloitset. Saat ihan uutta ajateltavaa kotiinvietäväksesi.

-löytämään uusia ystäviä, tutustumaan samassa elämäntilanteessa oleviin naisiin turvallisessa, luottamuksellisessa ilmapiirissä. Saat vertaistukea haasteisiisi.


Retriitti, joka auttaa sinua

kohti iloa ja hyvinvointia uudessa elämänvaiheessa.

Retriitin ohjelmassa on mm.

-yhdessäoloa, keskustelua ja jakamista
-yksilötyöskentelyä ja ryhmätöitä valmennuksen ohella
-tanssia, pilatesta, hengitysharjoituksia, ohjattuja meditaatioita
-hermoston rauhoitusharjoituksia
-itsehoito-ohjeita
-vinkkejä fyysisen ja henkisen hyvinvointisi tukemiseen
-rentoutumista, iloa
-herkullista kasvisruokaa, saunomista ja uintia halutessasi

Aikataulu ja ohjelma pe 4.10 klo 17-22, la 5.10 klo 8-21, su 6.10 klo 8-14.

Kaikkiin ohjelma-osuuksiin osallistuminen on vapaaehtoista.

Retriitin hinta

Majoitus ja ruoat 175€, jotka laskutetaan myöhemmin Knipnäsin toimesta (la-su aamiainen, la-su lounas ja pe-la päivällinen). Ruoka on herkullista kasvisruokaa.

Yöpyminen 3-5 henkilön huoneessa, 1 hh lisämaksu 50 euroa/ viikonloppu. Jos estyt tulemasta, tilallesi voi tulla toinen henkilö. Lääkärintodistusta vastaan peruutus mahdollinen 48 h ennen. Jos tapahtuma perutaan järjestäjien puolesta, maksu palautetaan.  

Viikonlopun valmennuksen hinta

€ 270


Ennakkomaksu 50 eur ennen 30.7, sen jälkeen 70 euroa. Loput maksetaan ennen tapahtumaa.

Ohjaajasi

Valmentajasi ja ohjaajasi ovat kehon, mielen ja henkisen hyvinvoinnin asiantuntijoita. Kokeneita, paljon asiakkaita ja elämää nähneitä naisia. Voit luottaa ja antautua huoletta heidän kannateltavakseen koko retriitin ajan. 

Ilona kauppinen

Ilona on  fysioterapeutti, Pilates-ohjaaja, tanssinopettaja, LCF life coach ja tantraohjaaja, teini-ikäisen tytön äiti ja voimavuosia elävä nainen.

 Ilonalle liikkeen opetuksessa tärkeää on oman kehon kuuntelu, kokemuksellisuus, lempeys, ilo ja naisena olo.

Tällä hetkellä hän on kiinnostunut lantionseudun vahvistamisesta ja vapauttamisesta hengityksen, liikkeen ja erilaisten harjoitteiden avulla, jotta omasta kehosta ja elämästä voisi nauttia enemmän.

 Fyysisenä erikoisosaamisena selkäkuntoutus ja selän kiputilat, välilevyongelmat ja skolioosi.  

ANU BOUQUET

Anu on ravintoterapeutti ja energiahoitaja, on kolmen lapsen äiti ja esi vaihdevuosia elävä nainen.

Hän on erikoistunut funktionaaliseen lääketieteeseen ja luontaisiin hoitomenetelmiin. Energiahoitajana hän huomioi opetuksissaan ja hoidoissaan body-mind-spirit yhteyden.

 Anulla on kokemusta erityisesti suolisto- ja hormonaalisista haasteista, kiltin tytön syndroomasta ja uupumuksen hoidosta. Tällä hetkellä hän tutkii lisää erityisesti vaihdevuosien aikaisia muutoksia ja hoitoja.

KYLLÄ!

HALUAN EHDOTTOMASTI MUKAAN!