HEI!

Olen  Anu, Elämän Eliksiirin ravintoterapeutti ja energiahoitaja. Elämän Eliksiiri kuvastaa elämän energiaa, elinvoimaa, jota haluan sinulle hoidoillani tarjota. Sydämeni asia on auttaa sinua kohti body-mind-spirit tasapainoa ravinnon ja luontaislääketieteen keinoin, rentoutus- sekä energiahoidoilla. Minulla on paljon kokemusta suoliston hoidosta, hormonaalisten tilojen tasapainottamisesta, kehon puhdistuksesta sekä stressinhallinnasta ja hermoston rauhoittamisesta. Tiedän, miten päästä eroon suorittamisesta ja kiltin tytön syndroomasta, tai ainakin saada ne hallintaan:)

Olen opiskellut ravintoterapeutiksi Terveysopisto Saluksessa ja sen jälkeen kouluttautunut monenlaisilla funktionaalisen lääketieteen täydennyskursseilla mm. labratestien tulkitsemiseen. Henkistä hyvinvointia ja energiahoitoa olen myös opiskellut useita vuosia, valmistuen viimeksi High healing energiahoitajaksi.

Kolmen lapsen äitinä ja yrittäjänä tiedän, mitä on tasapainotella kiireisen elämän keskellä ja yrittää olla unohtamatta itseään siinä sivussa. Itsensä hoitaminen, oma aika, rentoutuminen ja rakkaat harrastukset auttavat jaksamaan arjessa. Intohimojani ovat mm. tanssi, lukeminen, meditaatio ja italialaisten hömppäsarjojen seuraaminen:)

 

Varaa aikasi

Autan sinua tavoitteittesi saavuttamisessa

Maailma on pullollaan tietoa. Joskus on vaikea hahmottaa, mistä olisi apua juuri sinulle. Toisinaan saatamme kaivata tukea ja myötätuntoista rinnalla kulkijaa. Autan sinua kohti tavoitteitasi, askel kerrallaan, sinun tahdissasi. Vaihtoehtoja ja menetelmiä on monia. On tärkeää myös nauttia matkasta ja nousta askelmilla kohti tavoitetta pikkuhiljaa.

"Anun rauhallinen olemus ja kokonaistilanteen ymmärrys loi yhteistyölle mukavan pohjan. Haasteellisen eron, kovan stressin ja univaikeuksien kanssa taistelu yksin ei onnistunut. Anun avulla sain työkaluja haastavan elämäntilanteeseen. Sain ruokarytmini kohdilleen, stressin hallintaan ja uniongelmat kuriin. Kiitos!"

 

-Taina, 34 v.

RAVINTO

Voit valita suppeamman ravintokartoituksen (neuvoja ruokapäiväkirjasi perusteella) tai laajemman ravintoterapian. Terapiaan on mahdollista yhdistää asyra mittaus, energiahoito tai FLT labratestejä.

HEMMOTTELU

Hemmottele kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti intialaisella päähieronnalla, kuumakivihieronnalla tai Raindrop hoidolla. Stressinpoistoa ja lihasrentoutusta! Olen saanut hyvää palautetta hoitavista käsistäni:)

ENERGIA

Tule keventämään mieltäsi valmennukseen ja puhdistamaan energioitasi ja oloasi energiahoitoon. Voit tulla vain rentoutumaan, tai saamaan apua henkisen kasvun tiellä tai arjen haasteissa. Sydän auki hoito sisältää fyysisen kehon hoidon lisäksi myös energiahoidon.

YKSILÖLLISYYS

Sinun tarpeesi ovat erilaiset kuin jonkun muun. Hoidoissani huomioin sinut aina yksilönä. Jos mietit, mistä olisi hyvä lähteä liikkeelle tai mitä palveluistani voi yhdistellä, ole yhteydessä, niin voin auttaa sinua.

Lisää energiaa, tasapainoa ja hyvää oloa!

Mitkä tavoitteesi ovat? Lisää jaksamista arkeen? Terveempi suolisto? Henkinen tasapaino, oman voiman löytäminen? Irti suorittamisesta? Mitkä tahansa tavoitteesi ovatkaan, ota yhteyttä niin voimme lähteä yhdessä kohti tavoitteitasi. Sinun tahdissasi ja sinun ehdoillasi. Teen työtäni sydämestä käsin sinun hyväksesi. Ota yhteyttä tai varaa aika alta.

 

Varaa aikasi