High healing energiahoito- ja valmennus

Mikä ihmeen energiavalmennus? Mitä on energia? Hyvin pitkälti kaikessa elämässämme vaikuttavat energiat. Tunnet ihmisen energiat, kun hän astuu huoneeseen sisään- hän saattaa olla iloinen, energinen, ärtynyt, mitä vain. Vaikka hän ei ilmaisisikaan ääneen tuntemuksiaan, osaat lukea ne hänen olemuksestaan. Lapset aistivat aikuisten energiat äärimmäisen herkästi. Jos aamulla on tavallista kiireempi ja olet ärtynyt, saattaa lapsi reagoida tähän kiukuttelemalla. Nämä muutamina esimerkkeinä siitä, mitä on energia. Kvanttifysiikan mukaan maailma on 99,9999 % energiaa ja vain 0,00001 % materiaa.

Valmennuksessa selvennämme yhdessä sitä, millaisissa energioissa elämääsi elät. Suoritatko? Oletko pinttynyt tiettyihin toimintamalleihin? Osaatko puhua tunteistasi vai jäävätkö ne kehoon jumiin? Haluatko puhua omaa totuuttasi? Löytää omat vahvuutesi ja elää itsesi näköistä elämää? Minä autan sinua sydämestäni näiden kysymysten kanssa, vapautumaan omaksi itseksesi, avaamaan sydäntäsi ja elämään keveämmissä energioissa. Energiahoito tuo energioihisi keveyttä, puhdistaa raskaampia tuntemuksia pois ja rentouttaa koko olemustasi, niin fyysisesti kuin henkisesti.

 

Varaa aikasi

Löydä oman sydämesi melodia

Haluan auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi, rauhan ja sydämestä lähtöisin olevan elämäntavan. Tehdään yhdessä matkaa, jonka jokaisesta askeleesta voi nauttia jo matkan varrella.

High healing energiahoito ja valmennus auttaa sinua mm.

 • henkisessä kasvussa
 • arjen, työn tai parisuhteen haasteissa
 • itsetuntemuksessa ja itseluottamuksen saavuttamisessa
 • rakkauden ja lempeyden löytymisessä itseä kohtaan
 • tunnelukoista irtautumisessa
 • raskaista energioista, suruista ja huolesta vapautumisessa
 • oman näköisen elämän löytämisessä

Jos tarvitset apua yllämainituissa, voin auttaa sinua eteenpäin matkalla kohti itsetuntemusta. Voimme tavata kerran yhden asian tiimoilta tai työstää useampia asioita useamman kerran. Kokemuksesta tiedän, että nälkä kasvaa syödessä- mitä enemmän pääset eteenpäin, sen enemmän haluat kehittyä ja purkaa tunnelukkojasi. Se vaatii joskus epämukavuusalueelle astumista, uskallusta kohdata piilotettuja tunteita ja tahtoa tuntea ne sekä päästää irti. Autan sinua kohtaamaan kantamasi energiat ja tunteet ja ymmärtämään, mistä ne kumpuavat.

Mitä valmennuksessa tapahtuu?

1,5 tunnin aikana käymme noin tunnin aikana keskustellen läpi jotakin tiettyä haastetta tai haasteita elämässäsi. Pyrimme tunnistamaan, miten kehosi, mielesi ja henkinen hyvinvointisi on balanssissa ja jos ei ole, mistä se johtuu. Missä kehossasi on kroonisia kiputiloja ja jumeja ja mistä ne johtuvat.

Olen valmentajana herkkä aistimaan energiasi ja tunnetilasi ja autan sinua sanoittamaan ja ymmärtämään niitä. Tilanteen mukaan voimme tehdä yhdessä ohjatun meditaatiomatkan, käydä luonnossa hengittelemässä, vapauttaa kehoa tanssimalla (olen harrastanut burleskia ja lattareita:)) tai jotakin muuta hetkeen sopivaa.

Opetan sinut maadoittumaan, hoitamaan omia energioitasi tai meditoimaan/rentoutumaan jonkin kotiin vietävän harjoituksen myötä. Jokainen tapaaminen on yksilöllinen ja riippuu sinusta ja sen hetken tilanteesta, millaiseksi se muodostuu. Viimeisen puolen tunnin ajan hoidan sinua hoitopöydällä, maadoittaen ja puhdistaen kehoasi ja chakrojasi sekä avaten meridiaaneja.

Jos et pääse tulemaan hoitoon, myös etähoito onnistuu. Juttelemme puhelimitse 15 minuutin ajan, jonka jälkeen teen hoidon etänä ja sen jälkeen laitan ääniviestin hoidon kulusta sekä ohjeet jatkoa varten.

 

Haluan vilpittömästi auttaa sinua  oivaltamaan asioita, löytämään rauhan, tasapainon ja itsesi näköisen, sydämestä lähtevän elämäntavan.

Mitä voit saavuttaa?

 • kevyemmän olotilan
 • rohkeuden olla oma itsesi
 • rohkeuden puhua omaa totuuttasi ja elää sinun näköistä elämää
 • itsesi täydellisen hyväksymisen
 • konkreettisen toimintatapojen muuttumisen
 • läsnäolon voiman
 • keinoja vaikuttaa omaan energiaan

Tutkimusmatka oman mielen syövereihin alkoi tänään Anun energiavalmennuksessa. Anu on lempeän lämmin ihminen, jolle on helppoa kertoa omista mutkikkaista toimintamalleistaan ja ajatuksista, jotka ajoittain valtaavat pään. Anu osasi selventää kehon, hengen ja mielen yhteyden - miten kaikki vaikuttaa kaikkeen - ihminenhän on kokonaisuus, jonka toimintakyky välillä sakkaa. Olen huono meditoimaan, koska päässä on aina liikaa liikennettä silloin kun pitäisi keskittyä vain olemaan. Ihmeen kummalla Anu sai kuitenkin minut keskittymään mielikuviin, jotka antoivat rauhoittavan ja luottavaisen olotilan. Suosittelen lämpimästi!

 -Tiina Ripatti

Hinta

Energiavalmennus- ja hoito 110 euroa/1,5 h.

Energiahoito 90 euroa/1h.

Kaukohoito 75 euroa/1h.

 

Varaa aikasi

Valmentajasi

Olen opiskellut taitavan Marianna Soverin (Healing House) ohjauksessa energiavalmentajaksi ja High healing energiahoitajaksi. Energiavalmennus opintokokonaisuus kesti 1,5 vuotta ja hoitajakoulutus 6 moduulia.

Valmennus on ollut huikea matka energioiden tunnistamiseen ja lukemiseen, keho-mieli-henki yhteyden ymmärtämiseen ja omaan itseen. Matkan varrella on vapautettu tunnelukkoja, opittu ymmärtämään itseä, muita ja lapsuuden, toimintamallien ja kulissien merkitystä.

Valmennuksessa hyödynnän useiden vuosien valmennuskokemustani myös ravinnon saralta. Koulutuksessani erittäin tärkeässä osassa on ollut maadoittumisen, energioiden puhtauden ja suojien merkitys. "Healed people can heal people" sanoo valmentajani Marianna. Ensin on käytävä läpi omat isoimmat haasteet, että voi auttaa muita. Toki niitä tulee jatkuvasti lisää, emmehän ole koskaan valmiita, mutta valmennuksessa olen saanut isoimmat haasteeni puhdistettua.

Olen kulkenut henkisellä polulla, tai oikeastaan tutkimusmatkalla itseeni jo vuosia. Minulle on kehittynyt ymmärrystä siitä, miten lapsuutemme, tunteiden nieleminen, muiden miellyttäminen, puhumattomuus tai raskaat energiat vaikuttavat. Olen kuorinut näitä kerroksia kerros kerrokselta auki, ja tuntuu, että joka kerta valon määrä minussa on pikkuhiljaa lisääntynyt.

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa minua suunnattomasti ja vuosien mittaan olen huomannut, että pelkän fyysisen kehon hoitaminen tai mielen hallinta ei riitä. Se kolmas palikka eli spirit- tai suomeksi sanottuna henki- on saatava tasapainoon tähän kokonaisuuteen. Mikään ei ole sen ihanampaa kuin löytää sydämensä melodia.

PITKÄN PARISUHTEEN SALAISUUS

Lue omaa tarinaani ja ajatuksiani siitä, millä saa parisuhteen pysymään hyvänä.

Lue lisää

IRTI SUORITTAMISESTA

Kiltin tytön syndrooma? Been there, done that:) Lue vinkkejäni miten pääset eroon suorittamisesta.

Lue lisää

ANTAUTUMINEN ELÄMÄLLE

Välillä pohdin erilaisten sanojen merkitystä. Käy lukemassa mitä ajatuksia aihe herättää.

Lue lisää

VAHVUUS- MITÄ SE ON?

Miten vahvuus ilmenee elämässämme? Mitä se oikeastaan on?

Lue lisää