Ravintoterapia Eliksiiristä Elämän Eliksiiri

Ravintoterapia Eliksiiristä Elämän Eliksiiri

Aug 12, 2021

Ravintoterapia Eliksiiristä Elämän Eliksiiri

Hyvä asiakkaani, seuraajani, ystäväni,

on tullut aika tehdä muutoksia yritystoimintaani. Yritykseni nimi Ravintoterapia Eliksiiri ei enää palvele, tai se tuntuu liian ahtaalta niille palveluille, joita nykyään tarjoan. Ravintoterapia, funktionaalisen lääketieteen testit sekä bioresonanssimittaukset ovat edelleen kuvioissa, mutta niiden lisäksi tarjoan sinulle paljon muutakin. Energiavalmennusta, energiahoitoja sekä intialaista päähierontaa ja stressinhallinta valmennusta. Jatkossa opiskelen vielä lisää energiahoitoja ja luultavasti myös yrttien maailmaa. Energiahoidot ovat hyvä lisä muuhun tarjontaani, koska olemme kaikki kokonaisuuksia- keho, henki, mieli- kaikkien näiden tasapaino vaikuttaa hyvinvointiimme. Joskus emme asiakkaitteni kanssa saa tarpeeksi tehoa pelkillä ravintomuutoksilla tai ravintolisähoidolla, koska paremman voinnin esteenä saattaa olla rajoittavia uskomuksia, tunnelukkoja, kykenemättömyyttä käsitellä omia tunteita tai stressitekijöitä. Tällöin energiavalmennus- tai hoito voi auttaa lempeästi avaamaan näitä rajoituksia ja taas päästään eteenpäin.

Uusi nimimuutos Elämän Eliksiiri meni läpi ja se tulee näkymään nettisivuillani, facebookissa, instagramissa ja muilla visuaalista ilmettä vaativilla tahoilla pikkuhiljaa, kun ehdin viedä muutokset käytäntöön. Elämän Eliksiiri kuvastaa elämän voimaa, elämän energiaa- sitä valoa, rakkautta ja rauhaa, joka sinussa ja minussa virtaa luonnostaan. Joskus tämä elämän voima ei virtaa täysin optimaalisesti, monestakin syystä- stressi, huolet, uskomukset, kulissien ylläpito, suhdehaasteet, pelot- mm. nämä madaltavat elämän voimaa, energiaasi. Haluan vilpittömästi auttaa sinua löytämään energiasi uudelleen. Autan sinua osaamillani keinoilla, kuten parhaiten taidan.

Lämpimästi tervetuloa Elämän Eliksiirin uusiin hoitotiloihin Espoonlahteen! Täältä pääset varaamaan oman aikasi.

<3 Anu

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.