ASYRA PRO MITTAUKSET

Oletko kiinnostunut saamaan tietoa kehosi toiminnasta terveytesi tukemiseksi? Asyra bioresonanssimittaus on helppo ja nopea tapa saada tietoa ravintoainepuutoksista, ruokayliherkkyyksistä, suoliston tilasta ja monista muista asioista. Mittaus on suuntaa antava eikä korvaa lääkärin ohjeistusta tai hoitoa.

 

Varaa aikasi

Vaihtoehdot

Vitamiini-hivenainemittaus

Mittaa 16 vitamiinia, 18 mineraalia, 22 aminohappoa, 7 rasvahappoa, kuidun ja ruoansulatusentsyymien puutokset

Laaja mittaus

Sis. edellisen lisäksi mm. ruoka-yliherkkyydet, tietoa homeista, viruksista, bakteereista, toksiineista, hormonaalisesta tasapainosta, tunnelukoista ja monista muista. Mahdollisuus hakea oireiden mukaan ja tehdä resonanssi-hoitotippa.

"Olen kärsinyt vaikeista vatsakivuista ja epämääräisestä turvotuksesta koko aikuisikäni. Ystäväni suosituksesta otin yhteyttä Anuun ja jo muutaman kuukauden hoidon ja ruokavaliomuutosten jälkeen vuosikausia vaivanneet oireet olivat hävinneet lähes kokonaan. "

 

-Mirja 44 v.

ALKUHAASTATTELU

Aluksi kyselen sinulta ruokavaliostasi, käyttämistäsi ravintolisistä ja elintavoistasi. Laajassa mittauksessa keskustelulle on enemmän aikaa.

MITTAUS

Mittaus on nopea ja kivuton. Asyra prossa on hyvin monenlaisia testejä, jotka valitaan tilanteesi mukaan.

Mittaus ei sovellu raskaana oleville tai jos on sydämen tahdistin.

OHJEET

Saat tuloksista raportin (englanniksi) ja suomenkieliset ohjeet ruokavalioon ja ravintolisätukeen liittyen. Halutessasi teen sinulle hoitotipan. Asyra mittaus voidaan myös ottaa ravintoterapian tueksi.

HINNAT

  • vitamiini-hivenainemittaus 30 min 49 €
  • vitamiinit ja ruoka-yliherkkyydet 1 h 90 €
  • laaja mittaus 1,5 h 126 €
  • seuranta 1 h 90 €

Miten mittaus toimii?

Asyra ei ole diagnostinen laite eikä korvaa lääkärin hoitoa tai ohjeita. Sen avulla saat kuitenkin viitteitä terveydentilasta jonka avulla pystyt tukemaan terveyttäsi paremmin ennaltaehkäisevästi. Aina, jos huomaan viitteitä isoista puutoksista tai esimerkiksi isompia ongelmia suoliston kohdalla, suosittelen tarkempia verikokeita/analyysejä. Vastaanotolla saat myös ohjeita ravitsemuksesta, jolla on iso merkitys ennaltaehkäisevänä tekijänä terveyden tukemisessa.

Asyra Pro mittauslaitteella saadaan tietoa kehon toiminnallisesta terveydestä mittaamalla muutoksia kehon sähkömagneettisessa kentässä. Asyra analysoi terveydentilaa jatkuvasti tuottamamme sähkömagneettisen säteilyn perusteella. Laite mittaa kehon tämänhetkisiä epätasapainotiloja, jotka haittaavat kehon optimaalista toimintaa. Mittausmenetelmä sisältää elementtejä perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä ja homeopatiasta uusimman tietotekniikan keinoin. Mittauksesta saa tiedon, onko vaiva akuutti, jolloin elimistö yrittää korjata tilanteen, vai krooninen, jolloin elimistöllä on enemmän haasteita tasapainottaa ongelma.

Laaja mittaus kestää noin 1,5 tuntia ja vitamiini-hivenainemittaus 30 minuuttia. Asyra mittaus on kuin sipulin kuorintaa, ensimmäisellä kerralla esiin tulee sillä hetkellä akuutit asiat ja seuraavilla kerroilla voi nousta esiin muita asioita kuten suoliston mikrobiomiin liittyviä epätasapainotiloja. Yleensä parhaimmat hoitotulokset saadaan noin kolmen, neljän tapaamisen jälkeen.

 

Varaa aikasi